top of page

Korting voor KLG leden 

Hieronder vind je een overzicht van winkels die korting geven aan KLG leden

Momenteel kunnen leden van de KLG bij deze sportzaak 15% korting krijgen op loopschoenen, loopkleding en loopaccessoires.

Deze 15% korting geldt niet voor de Webwinkel. Vermeld bij de aankoop van loopartikelen duidelijk dat je lid bent van KLG en geef eventueel de naam van de trainer op bij wie je loopt.

Momenteel kunnen leden van de KLG bij deze sportzaak 10% korting krijgen op loopschoenen, loopkleding en loopaccessoires.

Deze 10% korting geldt niet voor de Webwinkel. Vermeld bij de aankoop van loopartikelen duidelijk dat je lid bent van KLG en geef eventueel de naam van de trainer op bij wie je loopt.

Momenteel kunnen leden van de KLG bij deze sportzaak 10% korting krijgen op loopschoenen, loopkleding en loopaccessoires.

Deze 10% korting geldt niet voor de Webwinkel. Vermeld bij de aankoop van loopartikelen duidelijk dat je lid bentvan KLG en geef eventueel de naam van de trainer op bij wie je loopt.

Momenteel kunnen leden van de KLG bij deze sportzaak 10% korting krijgen op loopschoenen, loopkleding en loopaccessoires. All4running heeft winkels in Alkmaar, Amsterdam en Utrecht.

Deze 10% korting geldt niet voor de Webwinkels. Vermeld bij de aankoop van loopartikelen duidelijk dat je lid bent van KLG en geef eventueel de naam van de trainer op bij wie je loopt.

bottom of page