top of page

Even voorstellen: Maaike Lammers

Bijgewerkt op: 24 feb. 2023

Hoi allemaal,


Ik ben Maaike Lammers, 33 jaar en woonachtig in Heemskerk. In 2019 ben ik begonnen bij de KLG, in de beginnersgroep die toen nog training kreeg van Tonny met o.a. Miriam als hulptrainer. Na de 5 km en daarna de 10 km, stroomde ik door naar RG1. In corona tijd heb ik gelukkig nog samen met een aantal KLG-leden kunnen doortrainen, want hardlopen doe ik het liefst in goed gezelschap! Toen we weer met z’n allen mochten trainen, was ik dan ook erg blij! Wel heb ik mezelf in 2021 voor 3 maanden moeten opsluiten in huis, om mijn studie orthopedagogiek te kunnen afronden. Nadat mijn scriptie eenmaal in juli 2021 ingeleverd was, ben ik daarna meteen weer vol enthousiasme gaan hardlopen (én tennissen én wandelen én surfen én…). Mogelijk raden jullie het al: Dit was een beetje te veel van het goede, waardoor ik hielspoor kreeg en moest stoppen met hardlopen. Tijdens het jubileumfeest had ik alweer 3 keer geprobeerd zelf op te starten, maar zonder succes. Gelukkig kon ik aanhaken bij de nieuwe beginnersgroep van Miriam en heb ik ook met hen in goed gezelschap kunnen opbouwen tot de 10 km!

Tijdens de algemene ledenvergadering werd aangegeven dat de KLG nog een nieuw bestuurslid zocht en aangezien ik graag iets doe voor de club, ben ik in contact gekomen met onze voorzitter Marco. Na een aantal gesprekken is het nu dan zover: Ik mag me officieel lid noemen van het bestuur van de KLG. Binnen het bestuur zal ik me voornamelijk bezig houden als trainerscoördinator. Ik heb er zin in! Mochten jullie me ooit een vraag willen stellen of interesse hebben in het worden van een trainer bij de KLG: Je vindt me dus bij RG1, mogelijk hard rennend naar beneden van een berg (daar houd ik het meeste van). Tot snel!

Groetjes, Maaike
Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwe benaming loopgroepen.

Tijdens de afgelopen ledenvergadering, in oktober 2023, hebben we jullie gevraagd mee te denken over nieuwe namen voor de diverse loopgroepen binnen de KLG. Ondanks een aantal creatieve inzendingen, w

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page