top of page

Inschrijven voor de beginnersgroep van 2022

Zondag 3 april 2022 start de nieuwe beginnersgroep

Op zondag 3 april 2022 start een nieuwe beginnersgroep. Wil je graag beginnen met hardlopen of ben je hersteld van een blessure en wil je het hardlopen weer oppakken? Dan is dit jouw kans!


Samen met andere beginnende lopers bouw je onder goede begeleiding jouw loopvermogen op. Dit gebeurt op een verantwoorde, rustige manier. Enthousiaste trainers brengen jou in ongeveer drie maanden naar een niveau waarop je zonder problemen 5 kilometer kunt uitlopen. Na deze periode bekijk je samen met hen naar welke groep je het beste kunt doorstromen.

Bij de Kennemer Loopgroep train je twee keer in de week en de trainingen zijn zeer afwisselend. In het duingebied van Heemskerk krijg je de mooiste plekken in de omgeving te zien.

Er wordt getraind op zondagochtend van 8.30 tot 9.45 uur en op woensdagavond van 19.00 tot 20.15 uur vanaf parkeerplaats Geversduin in Heemskerk.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via ledenadministratie@kennemerloopgroep.nl

Ben je nieuw bij de Kennemer Loopgroep? Bekijk dan hier de informatiefolderJe bent van harte welkom!


Miriam Hölscher

Ledenadministratie Kennemer Loopgroep

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwe benaming loopgroepen.

Tijdens de afgelopen ledenvergadering, in oktober 2023, hebben we jullie gevraagd mee te denken over nieuwe namen voor de diverse loopgroepen binnen de KLG. Ondanks een aantal creatieve inzendingen, w

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page