top of page

Marquetteloop 2023

Na jaren van afwezigheid door corona werd er dit jaar eindelijk weer een Marquetteloop georganiseerd. Uiteindelijk heeft het weer nog enigszins dwarsgelegen. Door de hoge temperatuur verwachting op de dag van de Marquetteloop had de organisatie eerder die week besloten om de 14 en 21km niet door te laten gaan. Geen onverstandige beslissing aangezien het kwik op de dag zelf tot de 30 graden kwam.


KLG had de Marquetteloop als groepsdoel gesteld binnen de verschillende loopgroepen. Door de hoge temperaturen hebben enkele KLG loop(st)ers logischerwijs besloten om de zondag anders te besteden maar uiteindelijk hadden we nog best een leuk clubje aan KLG deelnemers. Ook stonden er aardig wat KLG-ers langs de kant om hun clubgenoten naar de finish toe te juichen.


Vanwege het gestelde groepsdoel had het bestuur besloten om ook duidelijk aanwezig te zijn bij de loop met een stand waarbij onze leden (en andere geïnteresseerden) na afloop nog konden genieten van een frisje en/of wat versnaperingen. Ondanks de enorme hitte heeft iedereen lekker gelopen en is het een leuke dag geweest.


Foto's van het evenement kan je in het fotoboek vinden.

Uitslagen en tijden zijn hier te vinden.

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwe benaming loopgroepen.

Tijdens de afgelopen ledenvergadering, in oktober 2023, hebben we jullie gevraagd mee te denken over nieuwe namen voor de diverse loopgroepen binnen de KLG. Ondanks een aantal creatieve inzendingen, w

Комментарии


bottom of page